<< Vorige - Volgende >>


Hotfixapplicator (NR) gratis verzending 1 stuk


Minimale besteleenheid is 2 stuksHotfixapplicator (NR) gratis verzending  1 stuk
Voor het versturen van een hotfixapplicator gelden de volgende verzendkosten (brievenbuspost) inclusief het gewicht van een
gewone envelop of bubbelenvelop:

€ 3,50 ex btw (wordt verstuurd met een brievenbuspakje + Track en Trace code)

Smelt hotfixstenen in een paar tellen op een danspak, twirlpak, kleding, een rompertje voor een baby, laarzen, een blouse, riem, mobiel, agenda, schooltas, bikini, etc. 
Leg de steentjes zoals u ze wilt hebben en plaats de hotfixapplicator tien tellen op elk steentje. 
Het `hotfix" laagje (de lijmlaag) smelt aan de onderkant (o.a.textiel, kaarten, leer etc.) vast. Was kleding op 30 graden, binnenste buiten. 
De kleding mag niet in de droger. Wij adviseren u om altijd een stukje bakpapier op het steentje te leggen (met name geldt dit voor de nailheads (sterren, hartjes, druppels etc.)
De Hotfix applicator wordt geleverd met maar liefst 7 opzetstukjes voor verschillende steentjes van verschillende grootte en een kleine standaard. 
Hierbij zitten ook 2 platte opzetstukjes voor het bevestigen van stenen met bijzondere vormen, zoals hartjes, sterretjes, vierkantjes. 
De applicator is voor 220 Volt, heeft een Nederlandse/Europese stekker. De applicator is goedgekeurd voor de Europese/Nederlandse markt. 
De opwarmtijd is minder dan 1 minuut.
Euro 12.50

Aantal